Smidigt skicka presentkort

Idag kan du skicka presentkort till mobilen. Detta med att skicka ett presentkort, det är bra när du vill visa uppskattning till någon. Det kan vara att personen fyller år, eller att du har företag och vill överraska dina anställda på ett annorlunda sätt. Skicka presentkort via mobilen är lätt:

  • Välj valfri produkt
  • Skriv en personlig hälsning
  • Sätt datum för utskicket

Mottagaren kan sedan lösa in detta presentkort i en av 3000 anslutna butiker. Bakom denna tjänst med mobila presentkort står ClearOn.

Ett presentkort är inte fel att skicka

Kanske du äger ett företag och känner att du vil skicka presentkort till dina anställda? Du kan även skicka till leverantörer, kunder eller andra du vill uppmärksamma. Det är inte fel att på ett enkelt och digitalt sätt uppmärksamma med en gåva. Det finns ett stort utbud av olika varor att välja på, bland annat fika, glass, godis med mera. Sedan går det även att välja att det ska vara en Sverigecheck istället, med en viss summa. Det så att mottagaren själv kan välja vad han eller hon vill ha.

Att skicka presentkort är enkelt, det kan du göra via ClearOn, Du som har företag kan även få utökat så att det går att skicka presentkorten via mailen.

Välj bland många varor

Du kan välja vad som ska ingå i presentkortet. Om det ska vara en vara eller fler. Det finns som sagt en hel del olika saker att välja mellan. Sedan går det att lösa in detta presentkort på en massa butiker runt om i Sverige. Det så länge de är anslutna till denna tjänst.